پایگاه اطلاع رسانی

سازمان حج و زیارت

حجت الاسلام والمسلمین نواب تبیین کرد

توجه خاص حضرت زهرا (س) به مسائل معنوی

توجه خاص حضرت زهرا (س) به مسائل معنوی
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: حضرت زهرا (س) در زندگی شان به مسائل معنوی توجه خاص داشتند و امروز باید روش ایشان محور همه فعالیت‌های بانوان جامعه قرار گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت به نقل از بعثه مقام معظم رهبری، حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در جلسه از سرگیری «مراسم تواصی به حق» که با حضور کارکنان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری در نمازخانه این سازمان برگزار شد با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا و برای رعایت فاصله اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی «مراسم تواصی به حق» در ماه‌های گذشته به صورت مجازی برگزار می‌شد، اظهار کرد: خوشبختانه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط مردم، تلاش بیشتر مسئولان برای کاهش شیوع ویروس کرونا و راه‌اندازی «طرح ارزنده شهید سلیمانی» برای غربالگری خانه به خانه، کاهش تلفات این بیماری در ایران موجب حیرت جهانیان شده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین به فرارسیدن ایام فاطمیه دوم و شهادت بانوی دوسرا، حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره کرد و یادآور شد: امروز همه باید آن حضرت را الگو قرار داده و رهرو راستین ایشان باشیم.

وی به توصیه‌های مقام معظم رهبری از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در آئینه آموزه‌های فاطمی بویژه سبک زندگی فاطمی پرداخت و گفت: علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی، مرزبندی با دشمن و سبک زندگی هفت توصیه‌ای بود که در بیانیه گام دوم بیان شده است و امروز سبک زندگی اسلامی بسیار مهم است.

وی افزود: سبک زندگی در واقع سبک و روش تعالی بخشی است که اسلام برای زندگی بشر ارائه می‌دهد و اسلام در موضوعات مختلف زندگی، روش ارائه داده است و باید از آنها استفاده کرد.

سرپرست حجاج ایرانی تصریح کرد: سبک زندگی حضرت زهرا (س) به عنوان یک الگوی تام در تمامی عرصه های زندگی برای جامعه زنان امروزی با تاکید بر بند هفتم بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبر انقلاب بیان شده است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) در زندگی شان به مسائل معنوی توجه خاص داشتند و امروز باید روش ایشان محور همه فعالیت‌های بانوان جامعه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: سبک زندگی آن حضرت در خانه پدر موجب قدرشناسی پیامبر از حضرت زهرا شد که فرمود او ام ابیهاست و در خانه شوهر علی (علیه السلام) فرمود « نعم العون علی طاعة الله» خادمه خود را در همین زندگی کوتاه ، اهل قرآن تربیت کرد و سید الشباب اهل الجنه و عقیله مفسره بنی هاشم دست‌پرورده ایشان است. آن‌حضرت در امور معنوی و اجتماعی و دفاع از ولایت در جایگاه والای محور بودن قرار گرفت که گفته می شود «فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها»
امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.