پایگاه اطلاع رسانی

سازمان حج و زیارت

با کاروان حج 1401/

رئیس ستاد مدینه منوره در آشپزخانه مرکزی /پیگیری روند طبخ و توزیع غذای زائران

رئیس ستاد مدینه منوره در آشپزخانه مرکزی /پیگیری روند طبخ و توزیع غذای زائران
رئیس ستاد مدینه منوره و جمعی از اعضای ستاد ضمن بازدید از آشپزخانه زین مدینه، روند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ محمد آزاد رئیس ستاد مدینه منوره، جواد شاد معاون ستاد مدینه منوره و جمعی از دست اندرکاران حج و زیارت امروز چهارشنبه هشتم تیرماه با حضور در آشپزخانه مرکزی مدینه«زین»از روند طبخ و توزیع زائران ایرانی بازدید به عمل آوردند.
آشپزخانه مرکزی مدینه منوره با 28 نیرو به طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در شهر پیامبر می پردازد.
در جریان این بازدید ابتدا محل انبار مواد اولیه و سالن آماده سازی سبزیجات و سرد خانه نگهداری مواد اولیه مورد بازدید قرار گرفت و آقای امیری مدیر آشپزخانه مرکزی گزارشی از نحوه آماده سازی اولیه تا فرایند پخت ارائه داد .
در ادامه دست اندرکاران از سالن طبخ غذا و سیستم مکانیزه طبخ و فرایند طبخ غذا بازدید به عمل آوردند .
امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.