پایگاه اطلاع رسانی

سازمان حج و زیارت

بازدید رئیس سازمان حج وزیارت از آشپزخانه متمرکز زین در شهر مدینه منوره

بازدید رئیس سازمان حج وزیارت از آشپزخانه متمرکز زین در شهر مدینه منوره
رئیس سازمان حج وزیارت به همراه جمعی از مدیران این سازمان و ستاد مدینه منوره از آشپزخانه متمرکز زین در شهر مدینه منوره بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی سازمان حج زیارت مستقر در شهر مدینه منوره، مهندس اوحدی رئیس سازمان حج وزیارت صبح امروز دوشنبه اول مهرماه، به همراه جمعی از مدیران این سازمان وستاد مدینه منوره از آشپزخانه متمرکز زین در شهر مدینه بازدید بعمل آورده و درجریان نحوه تهیه،طبخ و توزیع غذای روزانه در این آشپزخانه قرار گرفتند.در این دیدار آقای اوحدی ضمن مراجعه به بخشهای مختلف آشپزخانه از طریق توضیحات مدیریت و عوامل این آشپزخانه در جریان نحوه فعالیت و عملکرد آنها در جهت خدمت رسانی به زائران محترم ایرانی قرار گرفتند.ایشان ضمن ابراز رضایت از کیفیت غذای تهیه شده و نحوه توزیع بین زائران از کلیه عوامل آشپزخانه تشکر وقدردانی نموده برای ایشان از درگاه الهی آرزوی موفقیت و قبولی طاعات و عبادات نمودند.

بنا بر این گزارش کار تهیه،طبخ و توزیع  غذای مورد نیاز حجاج ایرانی اعزامی سازمان حج وزیارت در مدینه منوره توسط دو آشپزخانه پخت متمرکز دخیل و زین صورت میپذیرد.قبل از اینکه نحوه طبخ غذا به شکل متمرکز در بیاید کار طبخ غذا در داخل کاروانهای حج صورت میپذیرفت که با مشکلات عدیده ای همراه بوده است.آشپزخانه پخت متمرکز زین واقع در جنوب شهر مدینه وجاده مقبره شهدای احد فعالیت خود را از اوایل دهه80 آغاز نموده ومرتباً رو به تکمیل و  بهبود رفته است.
در ایام حج تمتع سال 92 این آشپزخانه وظیفه تهیه و طبخ غذای 45 درصد حجاج محترم ایرانی حاضر در مدینه منوره را بر عهده دارد.آشپزخانه زین در سال جاری با داشتن کادر عوامل 28 نفره شامل 19 نفر کادر آشپزی و9 نفر کادر اداری است و همچنین با سالنها و بخشهای متعدد از جمله سالنهای آماده سازی مختلف،سالن طبخ برنج،سالن طبخ خورش و سوپ،سالن طبخ کباب و جوجه و سردخانه های مخصوص وهمچنین تجهیزات پیشرفته پخت صنعتی غذا به صورت روزانه سهمیه غذای اختصاص یافته را تهیه و طبخ و از طریق کامیونتهای ویژه حمل به هتلهای محل استقرار حجاج مربوطه ارسال میدارد.
به گفته آقای صمدی مدیر آشپزخانه زین در حج تمتع سال جاری فعالیت طبخ غذا از روز 22 شهریور ماه آغاز گردیده وتا 28 شهریور ماه حدود 45000 پرس غذا برای وعده های غذایی ناهار وشام تهیه و توزیع نموده است.
قابل ذکر است نیروها و عوامل حاضر در آشپزخانه در ایام تشریق که حجاج محترم در مدینه منوره حضور ندارند با اعزام و استقرار در بخشهای مختلف ستاد مکه مکرمه سازمان حج وزیارت در امر خدمت رسانی به حجاج ایرانی فعالیت مینمایند.

روابط عمومی امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.