پایگاه اطلاع رسانی

سازمان حج و زیارت

بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه های ابوجدائل و طاهی حجاز مکه مکرمه

بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه های ابوجدائل و طاهی حجاز مکه مکرمه

رئیس سازمان حج و زیارت از دو آشپزخانه مرکزی طاهی حجاز (وداد کعکیه) و ابوجدائل در مکه مکرمه بازدید بعمل آورد .

آشپزخانه  طاهی حجاز که در راستای ارتقاء کیفیت خدمات اولین همکاری خود را درحج امسال با حج و زیارت ایران آغاز کرده است جایگزین آشپزخانه قحطانی گردیده است.  این آشپزخانه به مدیریت وحیدنیا و با کمک 30 نفر آشپز روزانه طبخ 20هزار عدد غذا در دو نوبت ظهر و شب برای زائرین ایرانی در مکه مکرمه را بر عهده دارد.

آشپزخانه ابوجدائل نیز که چندین سال در موسم حج و عمره قسمت اعظم طبخ غذای زائرین را عهده دار بوده است در موسم حج سالجاری نیز روزانه طبخ 110 هزار غذا برای دو نوبت ناهار و شام در این آشپزخانه طبخ می شود. آشپزخانه ابوجدائل در حج سالجاری با مدیریت علی راستگو و تعداد 127 نفر آشپز اداره می شود.

مهندس اوحدی در بازدید از این دو آشپزخانه ضمن تشکر از خدمات مدیریت و عوامل آشپزخانه به جهت ارائه غذای باکیفیت ، بر ضرورت به روز رسانی و ارتقای کیفی دستگاههای پخت غذا تأکید کرد

از یکشنبه آینده تا پس از ایام تشریق که تمامی 64 هزار زائر ایرانی در مکه مکرمه هستند،  بیشترین میزان طبخ در این دو آشپزخانه انجام خواهد شد

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.