پایگاه اطلاع رسانی

سازمان حج و زیارت

برگزاری همایش آشپزهای هتل های مدینه منوره

برگزاری همایش آشپزهای هتل های مدینه منوره

همایش توجیهی آشپزهای هتلهای مدینه در آشپزخانه مرکزی الدخیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی سازمان در مدینه منوره در این همایش که با حضور مسئول تدارکات و مسئول تغذیه ستاد مدینه انجام شد ،  نکات لازم و ضروری مورد نیاز آشپزها برای ارائه کیفیت و خدمات بهتر به زائرین بیان شد

مسئول ستاد مدینه منوره با اشاره به هدف از سفر برای خادمین زوار گفت: ما امانتدار زائرین هستیم و شاهد اصلی ما خداست لذا حق اسراف و اهمال کاری نداریم

وی نحوه سروغذا ، اعلام مغایرت ها ، درخواست غذای کم یا زیاد به موقع و تحویل و نگهداری از هیترها را از وظایف آشپزها دانست و تاکید کرد با توجه به فاصله زمانی چند ساعته پخت و سرو غذا ، آشپزها باید دقت لازم را در آماده سازی و چگونگی سرو غذا داشته باشند

برچسب ها : آشپز، مدینه
امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.