پایگاه اطلاع رسانی
سازمان حج و زیارت
صفحه اصلی
اخبار
حج تمتع
عمره مفرده
عتبات عالیات
اطلاعیه ها
اخبار استان ها
آرشیو
چند رسانه ای
گزارش تصویری
درباره ما
نقشه سایت
تماس با ما
EN
جستجو
اخبار
رئیس سازمان حج و زیارت دربازدید از آشپزخانه زین مدینه عنوان کرد:
سلامتی زائرین عزیز مهمترین اولویت سازمان است
20 مرداد 1396
23:15
اخبار عمومی
,
حج تمتع
,
RSS
,
حج تمتع 1396
0 دیدگاه
1294 بازدید
حميد محمدي معاون وزير و رئيس سازمان حج و زيارت باتفاق همراهان ، امروز در هفتمین روز حضورش در مدینه منوره از آشپزخانه زین مدینه منوره بصورت سرزده بازديد بعمل آورد.
به گزارش روابط عمومی ستاد مدینه منوره حمید محمدی صبح امروز جمعه 20 مردادماه با حضور در آشپزخانه زین مدینه منوره ، از نزدیک روند فعالیت و اقدامات انجام شده را مورد بررسی قرار دادند.
رئيس سازمان حج و زيارت در جريان این بازديد ضمن اخذ گزارش از مدیر آشپزخانه و مسئولین بخش های مختلف با ذکر مواردی کاربردی در حوزه های مربوطه به حساسیت و اهمیت بالای کار آشپزخانه های ایرانی در کشور عربستان اشاره داشت و بر رعایت حساسیت ها در کلیه مراحل تهیه اقلام، طبخ و رساندن غذای سالم به زائر تاکید نمود.
حمید محمدی مهمترین مسئله را در سفر سلامتی زائر عنوان کرد که مجموعه خدمتگزاران اعزامی می بایست بر این موضوع مهم تلاش نمایند تا زائرین بتوانند بهترین کسب فیض و معنویت را در سفر داشته باشند و سیاست سازمان حج و زیارت بر اهمیت طبخ غذایی سالم و مناسب برای زائران ایرانی و افزایش هر چه بیشتر کیفیت غذای تهیه شده در آشپزخانه های مرکزی است .
مدیر کل حراست سازمان حج و زیارت نیز که باتفاق سرپرست روابط عمومی سازمان و رئیس ستاد مدینه منوره در این بازدید ریاست سازمان را همراهی می کردند از حضور نماینده حراست سازمان در کلیه آشپزخانه های پخت متمرکز زائران ایرانی خبر داد که وظایف محوله از سوی حراست سازمان را منجمله نظارت کامل بر توزیع غذا و ... را در این آشپزخانه ها دنبال می کنند.
حسین صمدی مدیر آشپزخانه زین مدینه منوره از پخت حدود 7 هزار غذا در این آشپزخانه گزارش داد که این مهم با 32 نیروی کارآمد در حال انجام است و با همکاری خوب مالک آشپزخانه زین نیز کم و کاستی های مربوطه در روزهای ابتدای رفع گردیده و الحمد الله هیچ مشکلی در حال حاضر نداریم.
ابوالقاسم درامامی مسئول بهداشت آشپزخانه زین نیز طی گزارشی به ریاست سازمان اعلام کرد همه اقلام وارد شده به آشپزخانه قبل از ورود به چرخه طبخ بررسی میگردد و مراحل مختلف میکروب زدایی و انگل زدایی و کنترل دمای لازم هیتر ها از آشپزخانه تا محل هتل ها و همچنین دمای انبار های مختلف بر اساس استاندارد های اعلامی بطور منظم و دقیق اجرایی می گردد.
لازم بتوضیح است طبق برنامه ریزی غذای گرم برای زائران ایرانی در حج سالجاری در مدینه منوره در دو آشپزخانه زین و دخیل طبخ و توزیع می گردد.
برچسب ها :
حج
,
حج تمتع
,
سازمان حج و زیارت
,
معاون وزیر
,
رییس سازمان حج و زیارت
,
حمید محمدی
,
محمدی
,
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
,
معاون وزیر ارشاد
سازمان حج و زیارت
امتیاز به خبر :
1
2
3
4
5
عکسهای مرتبط
اخبار مرتبط
25 تیر 1397
1028
0
جمعی از مسئولان و دستاندرکاران حج با رهبرمعظم انقلاب دیدار کردند
20 تیر 1397
1226
0
تقدیر نمایندگان مراجع عظام تقلید از زحمات سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری
18 تیر 1397
1367
0
تحمل سختی ھای ایام تشریق، زمان انتظار زائرین در نوبت تشرف را کوتاهتر می کند
ارسال نظرات
نام
ایمیل
وب سایت
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
نظرات شما
هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.
آرشیو اخبار
حج تمتع
[3043]
مناسبت ها
[263]
..حج تمتع 1397
[244]
..حج تمتع 1396
[358]
..دانستنی های حج 97
[1]
..حج تمتع 1395
[106]
..حج تمتع 1394
[560]
..حج تمتع 1392
[209]
RSS
[1754]
اطلاعیه ها
[133]
سخنرانی ها
[78]
مصاحبه
[147]
گزارش تصویری
[483]
مقالات
[72]
عتبات عالیات
[1763]
عمره مفرده
[928]
..عمره مفرده 94 - 93
[155]
استان ها
[1842]
اخبار عمومی
[5780]
سوریه
[15]
مراسم اربعین
[88]
..اربعین 1394
[174]
..اربعین 1395
[237]
..اربعین 1396
[19]
..اربعین 1393
[136]
حادثه منا 94
[410]
موسم حج 1394
[327]
بزرگداشت شهدای منا
[145]
گزارش ویژه
[29]
دانستنی های حج 1397
[8]
حج تمتع 1398
[388]
عتبات نوروزی 98
[31]
توصیه به حجاج
[310]
زائریار حج 98
[280]
اخبار برگزیده
[174]
اربعین 98
[102]
حج 1399
[51]